Khamis, 19 Mei 2011

A.H.A.K.S.S (aku halau aku kewl sokmo seyh)

Hari ada benda best aku nak cer sket,aku ade klas mechanical dynamic td ..start pukul 10.20 pagi~1150tgh hari

situasi :-

Jam menunjukkan pukul 10.26 pagi.

krekkkkkkk...bunyi pintu,ade pelajar yang baru nak masuk kelas

SENSEI : oii!!!  kau lambat,xyah datang pun x pe..dah!! keluar dari kelas nih!!pergi la balik!!
PELAJAR 1: errr..hait~ (dgr nada sedikit kuang ajar)

selang beberapa minit kemudian,sekali lagi ade bdk baru nak masuk ke kelas

SENSEI : oii!! engkau!! taw x kau lambat? dah,pergi balik...xyah masuk kelas hari ni
PELAJAR : tapi cikgu,saya amek balik kelas nih aje pon..tu..same dgn die (menunjukkan jari kepada kawannye)
SENSEI : balik!! tadi pun ade kawan kau yang da balik..kau pun tolong buat bende yg sama

pastuh x lama lepas tu ade plak sorg lagi mai buat bende sama

SENSEI : kau!! balik!! xyah amek klas hari ni!!
PELAJAR : .............(keluar tanpa berkata-kata)

 Kesimpulannya disini,jangan datang lmbt ke kelas lain kali. Nih baru ke kelas,nanti bile da kerja ada meeting,appointment ke...xke melekat perangai buruk tu?? pastuh turun ke anak kau pulak nanti. NICE!



mode malas tapi mahu

8 ulasan:

~ KeCIk~ berkata...

sapekah org itu?

aiex sepet berkata...

orang itu adalah kawan2 sekelas hamba

~ KeCIk~ berkata...

student m'sia ker?

aiex sepet berkata...

xla..jepun.hehe

~ KeCIk~ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Lady Caca berkata...

sensei sapekah namenye

aiex sepet berkata...

K.esah : saeki sensei

aiex sepet berkata...

eh silap,k,akmal lah..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...