Isnin, 21 Mac 2011

episod jelajah mencari Go Mi Nam part 2

 Salam readers..anak2 sekalian sihat? ekekekek.okke,tanpa bercerita pnjang,kami sambung balik la entri yg sblm nih ngeeee <3

 
Sesampai je kami di seoul,ape lagi check-in kejap la kt rmh tmpngn kami di Soul Guesthouse...not bad...kire2 dlm 3rat untuk 7hari...amacam murah x? lebih kepada cam rumah la...mesin basuh ade....heater...dapur pun =.="  hahaha.. lepas ja check in..ok,masa untuk berjimba la kn? ekekekek


nak di pendek kan cerita...


cube teka anak patung nih kt mana?? ekekekek



tadaaaa...fullhouse la beb.ekekek..
ekceli ak tgok citer nih pun satu episod pun x abess
hahahahaha:D

tapi nak buat cam na,ahli group menggesa untuk pergi,
chantek katanya rumah neh boleh thn la chanteknye...

tapi......usang,sbb rumah tuh dibersihkan,tapi lgsg x diservis
ape ke jadahnye..buai kt luar pun mereput? 
demmm..


jutaan terima kasih kepada makcik yg gojes lagi baik hati ini
kerana sudi membawa kami menjelajah pulau sekitar itu dgn jeepnye
oo yeah!



jom ke muzium lilin plak!


"jangan baling kasut kat saya,dermalah kepada insan yg lebih memerlukan"


kalau aku simpan misai,agak2 jadi cam nih x?
idum da sama kn? :P


 ouh~ sungguh romantis di sitew~ 
(ballroom dancing bersama mr.fox)


geongbukgong palace....bapak besau giler weyh..klau men sorok sorok,
konfem x jumpe punyeh!!


seoul tower di waktu malam....chaantek gilos.tetibe rase cam drama la pulak..
tapi part si hero pergi duk teringat kat heroin yg jauh disana..
lalalalala


xde keje


masjid di itaewon,korea


jom jalan2 ke War Memorial of Korea,tetiba ak jadi jakun..
dan eksited bile tgok keta kebal...
"sebab kat tayar die ade rantai"
wow~ sexy~


kasik herot sket sama itu mulut..hehe
well..untuk malam2 terakhir..kami berjalan2 di sekitar sungai buatan ini..


amacam? cun gilos kan?


kreftif betul...nak buat sebijik kt rumah ak nnt


kt sini ramai betul memancing...
memancing kasih sayang


akhirnye...selesai la perjalanan 11 hari di korea...
perghhh..letih...tapi berbaloi~ ekekek


6 ulasan:

aen peset berkata...

seoul tower :)

aiex sepet berkata...

peset <3

syrupmasin berkata...

fuyoo sakan berjalan :)

aiex sepet berkata...

syrupmasin: hehe,xde la..sikit je :P

fyy mokhtar berkata...

eyh. bini dia ade :P

aiex sepet berkata...

sebab die kesayangan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...