Isnin, 11 April 2011

klau pompuan tue cari anak ikan...klau laki tue plak? anak ayam ? haha

 fuhh......penat eh den ari nih...jalan kesano ke mari..( macam jalan bnyk sngt ja..haha). ermmm tajuk entri xde kaitan sngt pun.saje jew mau cetus kontobesi.ahakz!


shin yamaguchi station? ape nih?
hehe..nih stesen ketapi (pusat) kt tempat ak neh
tyme ak first tyme sampai yamaguchi (tmpt ak blaja skrg)
kat sini lah first tyme jumpe senpai2 (senior)
ouh~ nostalgiknyah hari ini...
kat stesen nih jugaklah kami2 akan melambai2 senior2 kami pulang ke malaysia
ouh~ bersejarah sungguh tempat ini~
haha..ape aku mengarut neh

kelmarin ade la junior2 baru sampai...
3org...
maka bertambah la lagi warga yamadai tahun nih
semalam pun sampai lagi 2 org...
hari ini pun bertambah la lagi 5 org...
wah....banyak nyah~


kenal pokok sakura?
kenapa orang2 japanis nih suke sngt dgn sakura?
klau nak tahu..
sakura tuh adalah simbolik
pertemuan dan perpisahan
kembangnye pun hanya la 2 minggu je
tapi dalam masa 2 minggu tuh la die cun melecun
pastuh...mule la akan jatuh berguguran..

jadi begitulah jue dgn kehidupan manusia..
ada yg pergi,ada yg datang~
tapi 
dalam jangka masa itulah
terdapat segala
sukaduka
pahitmanis


ouh nostalgiknyah~




3 ulasan:

aen peset berkata...

u hutang sama ai gambaq sakura sekilo okke sepet .

aiex sepet berkata...

peset: sbrg pmntaan di ruangan ini tidak akan dilayan. Sila PM saya.

berkhidmat untuk anak bini,
sepet

aen peset berkata...

erkkk! =.=''

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...