Jumaat, 1 April 2011

ipad itu mengiurkan tetapi....

Gudnight readers :D..
how old are you? how are you? ekekekek..

ape yang best sngt dgn ipad?

ringan?

elegan?

nampak kaya? ouh sudah pasti la kan?

men game?
cam neh?


ermm..cam xde feel je
(sy da besar,x suka main game...sngt)

lagi?

tgok you tube? video? cter?
hurmm..okke kot

tapi klau dibandingkan dgn netbook?


hehe
dan2 je steve jobs neh haha :D

klau ini plak bagaimana?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

hehe..jgn marah kepada yg berkaitan :D


meh2 layan video sedap nyum2 neh




10 ulasan:

mr delirium berkata...

i want maxipad plishhhhhhhhhhhh

aiex sepet berkata...

beli la di mydin dgn harga borong,kenapa bayar lebih?

ain alias berkata...

kalau dah nama lelaki.
memang xleh lari dah.
haha!

aiex sepet berkata...

ain alias : =.="

WanFadhilah berkata...

gggggrrrrrr!!!!!! alang2, meh nak tambah...
kalau iPad dah kuar, agak2 ada chance tak utk iBra pulak yg kuar???

aiex sepet berkata...

klau kluar..nak beli ke? hahaha :P

trigyy berkata...

hahahhaha... ada plak idea dy ni nk guna maxipad tu.. haha

japierah berkata...

owhh terbukti anda lelaki normal. wakaka

aiex sepet berkata...

triggy : no komen.hahaha :D

japierah : erkk,entri macam nih menunjukkan saya lelaki normal ? ouh tuhan~

Ariffin Khomeini berkata...

jualan Tablet/Pad bakal overcome netbook in future.

laptop utk org main hardcore game bleh la. Aq xmain game pun kt laptop. main kt konsol

aq fikir, nk bli tablet klau laptop aq rosak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...